İNEGÖLSPOR'DA TRANSFER HAREKATI HIZ KAZANDI

İNEGÖLSPOR

2.yarı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, Adana Demirspor'dan Metin Fidan, Ali Cemal Boztepe ve Serdar Aytek ile Ankaragücü'nden Gürkan Alver ile anlaşmaya vardı. 4 yeni transferin bugün yapılacak imza töreni ile kendilerini İnegölspor'lu yapacak imzalar

İnegölspor’da transfer harekâtı sürüyor. Bordo Beyzalılar Gaziosmanpaşa’dan Ufuk ve Gümüşhane’den Hüseyin’den sonra bugünde Adanademirspor’dan Metin Fidan, Ali Cemal, Serdar Aytek ve Ankaragücü A–2 takımından Gürkan ile anlaştı. Bu futbolcuların bugün imza atması bekleniyor. Ankaragücü’nden transfer edilen 1991 doğumlu Gürkan stoper mevkiinde oynarken, daha önce Nilüfer forması giyen Serdar Aytek ise forvet bölgesinde görev yapıyor.  1985 doğumlu Metin Fidan sağ kanatta görev yapıyor. Metin daha önce Hatay, Şanlıurfaspor, Çorumspor ve Adanademirspor formalarını giydi.  1982 doğumlu Serdar Aytek Çöltekin ise Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Karagümrük, Erciyes, Bolu, Tarsus İdmanuyurdu, Nilüfer, Çorum ve Adanademirspor’da oynadı. 1983 doğumlu Ali Cemal Boztepe ise orta sahada görev yapıyor. Bu futbolcu ise Zeytinburnu, Gaziantep Büyükşehir Belediye, Yeni Ereğli, Maltepe, İstanbulspor ve Çorumspor formlarını giydi.

Öte yandan 20 Ocak’ta başlayacak olan 2.yarı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor dün Kurtuluşspor tesislerindeki sahada yağmur altında çalıştı. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların hırs ve moralli oldukları göze çarptı.

Uzunköprü yaptığı açıklamada, yapılacak takviyelerle 2.yarıya sorunsuz girmek istediklerini belirterek, “Bize de, futbol şehri İnegöl’de başarılı olmaktan başka çare kalmıyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32